Domov Pohištvo Ideje skrivnih predalov - kot nalašč za skrivanje stvari na vidnem mestu

Ideje skrivnih predalov - kot nalašč za skrivanje stvari na vidnem mestu

Kazalo:

Anonim

Vsi imajo stvari, ki jih drugi ne želijo videti. So bodisi osebne misli ali dragoceni predmeti, ki bi morali ostati na varnem mestu, kjer jih nihče ne more najti. Včasih je najbolje, da nekaj skrijete na vidnem mestu. Za to so idealni skriti predali. Tam pred vami so, toda ne sumite ničesar.

Skladiščenje stopnic.

Tukaj je ideja, ki je hkrati pametna in praktična. Za shranjevanje uporabite prostor pod stopnicami. Ta prostor lahko spremenite v skrivni predal in ga lahko uporabite za shranjevanje vseh vrst predmetov. Nihče ne bi niti pomislil, da bi lahko tam bilo kaj skrili, če ga ne boste videli, če namestite ročaje za predale.

Skrivni predal.

To je polica, ki skriva skrivno predal. Je idealen kraj za skrivanje dragocenosti. Konec koncev, kdo bi celo pomislil, da bi lahko taka vitka in vitka polica skrila predal? Plavajoča polica nima niti ročajev ali plošč. To je zato, ker potrebujete magnet, da ga odklenete.

Živalski kotiček.

Mačke radi plezajo na police in pohištvo. Zato bi bilo lepo, če bi našli kotiček, kjer bi lahko postavili nekaj polic, kjer bi lahko vaša mačka sedela in se zabavala. In medtem ko to storite, lahko izkoristite vse prednosti tega prostora in skrijete nekaj predalov na police. V njej lahko shranite svoje mačje igrače ali celo dragocenosti.

Predal iz vzglavja.

V spalnici je težje imeti skrivne predale in predale za shranjevanje, ker je v tem prostoru malo pohištva. Zato bi morali najti način, da izkoristite to, kar imate. To je na primer skrita enota za shranjevanje, ki je skrita znotraj vzglavja. Odlično je za shranjevanje knjig in drugih stvari. {Najdeno na flickr}.

Pod predalom za hladilnik.

V kuhinji je veliko prostorov, ki bi jih lahko uporabili za skrivanje stvari. Na primer, pod zamrzovalnikom lahko imate skrito predal. Nihče ne bi pomislil, da bi tam iskal, ker je zelo nizek in ker je ta prostor ponavadi prazen. Poskrbite, da bo barva enaka barvi zamrzovalnika, da ne boste nikogar sumili.

Predal za izločanje omarice.

Poznaš tisti majhen del na dnu omarice, tik pod predali? Je enake barve kot preostali del omare in izgleda kot predal, vendar je običajno le kos lesa. Zaradi tega je popoln za skrivanje stvari znotraj. Lahko bi se spremenila v skrivno predal in vsi ostali bi mislili, da je to samo preprost les, še posebej, če je neposredno pod običajnimi predali.

Wall Shel Secret skrinjica.

Dekorativna stenska polica je očarljiva in uporabna. Ima spustna vrata in razkriva skrivni prostor za shranjevanje. Tam lahko shranjujete vse vrste predmetov in stvari, ki jih ne želite videti. Prav tako je lep prostor, kjer lahko prikažete predmete in dekoracije. Na voljo za 15 $.

Ideje skrivnih predalov - kot nalašč za skrivanje stvari na vidnem mestu