Domov Notranjost Rustikalna in prijetna upokojenska hiša

Rustikalna in prijetna upokojenska hiša

Anonim

Ta hiša je točno to, kako si predstavljate svoj dom za upokojitev. To je skoraj kot slika iz starih pravljic. To je tako prijetna in očarljiva, da jo skoraj želite ukrasti od lastnikov in jo narediti svojega. Skoraj lahko vidite svoje vnuke, ki sedijo za to mizo ali se igrajo na vrtu. Hiša je resnično čudovita. Zdi se, da ima ta sanjska hiša toliko stvari, ki se dogajajo, a vse skupaj gre tako dobro.

Notranjost je lahka in zračna, kljub vsem barvam in dekoracijam. Splošno vzdušje je zelo udobno in vabljivo. To je predvsem zaradi kmečke notranje opreme. Hiša je bila okrašena z vintage pohištvom in številnimi očarljivimi dodatki in detajli. Vse o njem sledi isti temi in se popolnoma ujema. Kjerkoli pogledate, je dekor udoben in ima enako rustikalno podobo kot drugod.

Barvna paleta je zelo široka. Vključuje modre, zelene, rožnate in rumene odtenke za stene ter različne druge barve za pohištvo in dekoracijo. V preprogah, namiznih prtih ali zavesah najdete tudi veliko različnih vzorcev in tekstur. Dnevna soba je največja soba v hiši.Pravzaprav je velik prostor, ki vključuje tudi študijo in jedilnico. Ima čudovit kamin s številnimi lepimi dekoracijami na plašču. Obstaja tudi druga dnevna soba, tokrat z bolj uradnim videzom. Na splošno je to zelo uravnotežen dom.

Rustikalna in prijetna upokojenska hiša